Når du kommer til skade, er akut skadesbehandling afgørende for, hvor lang tid genoptræningsprocessen kommer til at vare. Kontakt os med det samme behovet opstår, så vi hurtigst muligt i et effektiv samarbejde, kan få dig frisk igen.

Der er meget du selv kan gøre når der opstår en skade, hvis du handler efter PRICEM metoden, er du godt på vej til at blive smertefri igen.

P = Protect (beskyttelse) mod skaden fortsætter. Dvs stop med det der forvoldte skaden.
R = Rest (hvil) det skadede, det nytter ikke noget at blive ved med at belaste, den skal have ro.
I = Is på, til at sænke evt. hævelse. Og får blodkar til hurtigere at trække sig sammen, hvilket minimere blødninger i området.
C = Compression (kompression), det er den vigtigste fase, og den fase du ikke må forsøge at springe for let over. Her skal det skadede område under kompression, her er kinesiotape rigtig godt at anvende. Dog anbefales det at du om natten, fjerner kompressionen.
E = Elevation (det skadede sted skal hæves over hjertehøjde) for at minimere evt. blødninger og minimere hævelserne.
M = Mobilisation, du skal hurtigst muligt når det ikke gør ondt, have gang i kroppens beskadigede del igen, lette venepumpe øvelser, for at bibeholde aktivitet i området.

Så snart der opstår en skade, du ikke selv kan helbrede, så kontakt os, vi er eksperter i akutte skader, og processen til du er helt frisk igen.