Bindevævsmassage, er en dybdegående massage, som løsner bindevævssystemet for spændinger, renser din krop op for affaldsstoffer, igennem alle hudlag, fra inderst til yderst, og gør det lettere at slippe de psykiske problemer, relateret til fysisk spænding. Selve behandlingen bliver udført med nogle special sugekopper, der er tilkoblet en maskine, der skaber undertryk, og derved få mere energi i kroppen og få alle affaldsstoffer ud.

Bindevævet holder sammen på vores krop, og omgiver vores muskler, led og hele organer. Det er det væv der sørger for, at alt sidder hvor det skal. Derfor har vi også bindevæv overalt på hele kroppen. Det indgår i ledbånd, sener, omgiver vores muskler, findes i vores indre organer og huden.

Bindevævet har sit navn efter sin funktion, det binder vores krop sammen, knogler, muskler, hud, organer, det hele er bundet sammen af bindevæv. Og som alt andet, kan bindevævet blive syg.

Fungere dit bindevæv ikke optimalt, kan det resultere i væskeophobninger, fedtophobninger, cellulitis, det kan reducere hudens elasticitet, som gør at du bliver træt, får smerter, eller stivhed i muskler og led.

Tegn på du har affaldsstoffer ophobet i dit bindevæv kan være

  • Slap hud og rynker
  • Strækmærker eller cellulitis
  • For meget fedt på arme, mave eller lår
  • Karsprængninger eller åreknuder
  • Dårligt blodomløb og hævede ben
  • Spændinger og smerter mange steder på kroppen, eller ømhed i huden.

Alle disse tegn, kan afhjælpes med bindevævsmassage.

Bindevævsmassage er ideel til at øge din energi, komme af med blodsprængninger, få udjævnet huden, hvis du føler dig oppustet, eller har lidt for mange overflødige kg på kroppen. Den har også en gavnlig effekt på fysiske skavanker, stress og du vil føle du får mere energi og overskud.

Trods der bliver skabt undertryk og behandlet med sugekopper, så er bindevævsmassage ikke en smertefuld behandling, da undertrykket tilpasse hver enkelt person. Nogle kan dog opleve få nogle mærker efter behandlingen en kort periode, bare rolig, det forsvinder igen.

Følg os på Facebook, og se vores nyheder og andre interessante ting. Eller kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvis du ønsker booke en tid, klikker du blot her.