Ansigtsmassage, sætter gang i blodomløbet, giver en hud der er mere frisk og sund. Ved en ansigtsmassage fjernes alle affaldsstofferne fra ansigtet, og det giver en øget blodtilførselse. En ansigtsmassage, afhjælper ældning af huden, da det hjælper med at lede diverse affaldsstoffer væk fra cellerne og ud i blodbanen. Din blodcirkulation forbedres, og der transporteres frisk ilt og næringsstoffer ud til cellerne. Derved vil du kunne opnå fordele ud over din hud bliver mere frisk og sund, huden bliver mere spændstig, og du kommer til at se yngre ud.

Vi har 97 ansigtsmuskler, de arbejder alle hele tiden, uanset hvad vi laver. Hvis du bekymrer dig, tænker, kniber øjnene sammen, koncentrerer dig, laver mimik mm, så opstår der spændinger i dit ansigtsmuskulatur. Der ophobes affaldsstoffer og mælkesyre, som får os til at se trist og træt ud.

Ansigtsmassage kan lindre, spændinges hovedpine, ondt i kæberne, og urolig søvn. Du får en naturlig ro i kroppen, da du opnår en maksimal afslapning under massagen.

Går du og døjer med at du er lidt stresset, er ansigtsmassage perfekt, da det giver en dejlig dyb ro, dette varer ved, efter behandlingen er slut.

Du kan med fordel, massere dig selv lidt i ansigtet efter/mellem behandlingerne, og dette må gerne gøres på daglig basis, for at forlænge effekten, og gøre din fysiske og psykiske velvære bedre længere tid.

Det er vigtigt efter endt behandling at få vand at drikke. Massagen giver dig en øget cirkulation af både blodet og lymfesystemet. Derfor har dit blod brug for vand, for at holde sig i bevægelse, og gøre sit arbejde med at bringe næringsstoffer og ilt rundt i kroppen til dine muskler, organer og andet væv. Under selve massagen bliver der samtidig frigivet en masse affaldsstoffer, der har godt af at blive skyllet igennem systemet, med vand.

Følg os på Facebook, og se vores nyheder og andre interessante ting. Eller kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvis du ønsker booke en tid, klikker du blot her.