Hovedbundsmassage øger din velvære, da din krop udløser kærligheds hormonet under massagen. Dette bevirker stress og øger din generelle velvære. Massagen modvirker også hovedpine, migræne, spændinger, da du bliver helt afslappet, og får udløst de rigtige hormoner.

Ud over dette, så sætter blodcirkulationen gang i produktionen omkring hårsækkene, hvilket er med til at øge, dit hår vokser hurtigere.

Hele 70% af alle kroppens spændinger, sidder i eller stammer fra hovedet.

Massage af hovedbunden, tager udgangspunkt i teknikker fra ayuveda, som går næsten 4000 år tilbage i tiden, til den indiske kultur, og er både afstressende og terapeutisk.

Huden bliver opstrammet, styrker muskulaturen og hjælper kroppens naturlige evne til at hele sig selv. I tidernes morgen, blev den især brugt til kvinder, for at holde deres lange hår stærkt, skinnende og smukt.

Efter behandlingen oplever du fornyet energi og overskud.

Man kan efter/mellem behandlingerne med fordel massere sig selv i hovedbunden, dette forlænger effekten af massagen.

Behandlingen, kan nydes alene eller i forbindelse med en anden massage, for den komplette krops velvære.

En hovedbundsmassage er gavnlig til mange ting fx:

  • Spændingshovedpiner
  • Anspændte øjne
  • Øge opmærksomheden og koncentrationen
  • Klare tankegangen
  • Afhjælper stress
  • Afhjælper mental træthed
  • Løsner en anspændt krop

Er du i tvivl om, en hovedbundsmassage er noget for dig, eller hvilken behandling der er mest optimal for dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har altid vores kunders helbred i fokus, så dit velbefindende og den rette behandling er vigtig for os. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette behandling for dig.

Følg os på Facebook, og se vores nyheder og andre interessante ting. Eller kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvis du ønsker booke en tid, klikker du blot her.