Mange tror ikke de har nogle ømme steder på kroppen, nogle ved de har nogle ømme punkter. Via mange års erfaring, går vi manuelt ind og fornemmer hvor smerten kommer fra, dette via samtale med dig. Stille og roligt bliver der løsnet op for de punkter, der giver dig smerte. Vi har fokus på at forstå dig og din krops signaler, og hvordan du oplever din smerte.

Ved første behandling, tager vi et kig på kroppen og en snak med dig. Kroppen er kompleks, ikke to kroppe er ens, derfor kan behandlingen ofte være vidt forskellig. Kroppen er en enhed, hvor hver enhed er afhængig af en anden.

Vi har mangeårig erfaring med manuel terapi, i forbindelse med idrætsskader, bevægeapparatets problemer og langvarig skader, bygget op over mange år.

Manuel terapi, betyder ganske enkelt, at vi behandler med hænderne. Med hænderne mærker og observere vi eventuelle skader og dysfunktioner i din krop. Hele vores krop hænger sammen på kryds og tværs. Derfor har vi blandt andet fokus på dit bækken, da bækkenet er det fundament, hvor de store muskler udspringer fra, og går op langs ryggen og ned i benene.

Tidligere kunder udtaler:

Heidi: Havde et hold i ryggen, pga. for meget træning. Jeg besøgte Sjæl og Legeme, hvor der blev taget hånd om problemet. Der blev trykket godt og grundigt på de ømmer steder, der blev fundet mange flere steder end jeg troede. Da jeg gik derfra, var smerten næsten som mirakuløst forsvunden. Og dagen efter var jeg igen i gang med at træne. (Denne gang i stille øget tempo, uden endnu en skade)

Vi har altid vores kunders helbred i fokus, så dit velbefindende og den rette behandling er vigtig for os. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette behandling for dig.

Følg os på Facebook, og se vores nyheder og andre interessante ting. Eller kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvis du ønsker booke en tid, klikker du blot her.