Ledmanipulation, bør kun udføres af uddannede personer. Det foregår ved behandling med hænderne, at kroppen får et knæk.

Ledmanipulation er manuel terapi af muskler og led, hvor musklerne løsnes op omkring leddet. Derved kan der blidt løsnes op for evt. låste led. Forskellen fra ledmanipulation og kiropraktik, er ved Led manipulation går det stille og roligt, hvor en kiropraktor løsner ledet ved en hurtig bevægelse. Formålet er at øge bevægeligheden i leddet. Det foregår i et skånsomt tempo, hvor vi bruger langsomme og rytmiske bevægelser, i yderstilling af leddet. Behandlingen foregår skånsomt, smertefri, præcist og effektiv.

Du vil ofte hører et lille knæk, under behandlingen, dette er helt normalt, og er blot et signal om, at kroppen er ved at komme på plads. Denne knæk, er total ufarlig, og er forsaget af et kortvarigt vacuum i ledhulen, hvor der dannes små luftbobler/gasser under behandlingen.

Flere oplever at have en fastlåst ryg, og dette kun bliver værre og værre, indtil hele kroppen er i smerte. Jo før du får låst op, jo før bliver det behageligt for dig igen.

Ledmanipulation er ofte en del af en behandlingsplan, for at opnå det bedste resultat for dig og din krop.

Formålet med ledmanipulation er at øge funktionen og bevægeligheden, samt mindske din smerte. Manipulationen kan indgå som en del af din behandling, hvis du fx har akut, subakut eller kronisk lænderygbesvær. Vi behandler kun med manipulation hvis vi mener det er gavnligt.

Vi har altid vores kunders helbred i fokus, så dit velbefindende og den rette behandling er vigtig for os. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rette behandling for dig.

Følg os på Facebook, og se vores nyheder og andre interessante ting, eller kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål.

Hvis du ønsker at booke en tid, klikker du blot her.