Akupunktur som lindring af lidelser og smerter

Akupunktur er en gammel kunst, der har hjulpet mennesker i årtusinder med at genfinde balancen mellem krop og sind. Her på klinikken i Ikast tilbyder vi akupunktur til lindring af forskellige symptomer. 

Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina og har en historie på flere tusinde år. Det er en lægevidenskab, der fokuserer på at styrke kroppens naturlige evne til at reparere sig selv. Ved at placere tynde, steriliserede nåle på specifikke punkter på kroppen skaber vi balance i energibanerne, også kendt som meridianer. Det kan hjælpe med at genoprette kroppens naturlige energibalance og forbedre funktioner.

Akupunktur - mere end bare nåle

Vi forstår, at nogle mennesker kan være bange for nåle. Derfor bruger vi kun sterile og meget tynde engangsnåle, der er udviklet specifikt til akupunktur. Under behandlingen kan du opleve, at nålen arbejder sig stille og roligt ind, hvilket er helt normalt. Nogle klienter kan endda mærke en varme brede sig fra området. Vi har mange års erfaring som akupunktør og sørger for, at du kan føle dig tryg under hele forløbet.

Akupunktur kan anvendes til en bred vifte af lidelser og tilstande. Det kan være du lider af kroniske smerter, muskel- og ledsmerter, hovedpine eller migræne, så kan akupunktur afhjælpe og lindre. Det kan også bruges som alternativ behandlingsform til graviditetsgener som kvalme eller lindring af stress symptomer. Hos Sjæl og Legeme ser vi dig som et helt menneske, hvor ubalancer kan starte andre steder, end hvor smerten mærkes og kommer til udtryk. Vores mål er at skabe forbedring og lindring af dine symptomer eller smerter.

Book din tid til akupunktur og begynd din rejse mod lindring og bedring

Er du klar til at opleve, hvordan akupunktur kan forbedre dine smerter eller symptomer? Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan kombinere din behandling med psykoterapi og kropsmassage. Du er også velkommen til at bestille en tid i dag gennem vores bookingsystem. Du er også velkommen til at ringe til os på telefonnummer 41 42 41 08 eller send os en besked på kontakt@sjaeloglegeme.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klinikken og afhjælpe dine symptomer eller smerter. 

Følg os på Facebook, og se vores nyheder og andre interessante ting. Hvis du ønsker booke en tid, klikker du blot her.

Book tid