facebook logo

Akupunktur

Vi udføre både almindelig akupunktur samt øre akkupunktur. Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina, og er traditionel kinesisk medicin, som er flere tusinde år gammel lægevidenskab, som stammer fra østen.

arrow Rul ned

Akupunktur

Vi udføre både almindelig akupunktur samt øre akupunktur. Akupunktur stammer oprindeligt fra Kina. Det er en traditionel kinesisk medicin, som er flere tusinde år gammel lægevidenskab, som stammer fra østen. Akupunktur styrker kroppen til at reparere det der er nødvendigt, der hvor det er nødvendigt. Akupunkturnålene får kroppen til at genoprette dens naturlige energibalance.

Ved akupunktur, kan man behandle hele kroppen, ved at skabe en balance mellem yin og yang. Man behandler ikke blot det specifikke skadede område. Når man anvender akupunktur, skaber man balance i kroppens egne naturlige energi. Og kroppen genopretter sin egen balance, så den kommer til at fungere bedre.

Flere er bange for nåle, vi benytter os kun af steriliserede engangsnåle, som er tynde og udviklet til akupunktur. Under en akupunktur behandling, kan man opleve at nålen stille og roligt arbejder sig ud, hvilket er helt normalt. Du kan også kan føle varme brede sig fra området nålen sidder i. Vi er selvfølgelig uddannet og har mangeårig erfaring i akupunktur. Derfor kan du føle dig tryg igennem hele behandlingen.

I akupunkturbehandlingen benytter vi os af kroppens energibaner, som kaldes meridianer. Disse meridianer behandles, til at fordele kroppens energi rigtigt, og give balance.

Akupunktur kan anvendes til forskellige former for behandling. Vil du f.eks. slippe af med kroniske smerter, smerter fra muskler og led, migræne, hovedpine, graviditetsgener, akutte skadessmerter, andre smerter eller få løsnet op for stress, og derved få skabt en ro og balance i din krop. Akupunktur kan være løsningen for dig.

Husk du er altid velkommen til at kontakte mig, og finde ud af om akupunktur kunne være en mulig løsning for mig.

Som akupunktør ser vi dig som det hele menneske, alt skal hænge sammen. Ubalancer kan starte andre steder, end hvor du føler smerten. Akupunktur ved mange lidelser skabe bedring eller lindring for dig.

Mange har fået skabt ro og balance i deres krop ved hjælp af akupunktur. Kontakt os og vi finder en måde du kan blive lindret fra dine smerter.

Følg os på Facebook, og se vores nyheder og andre interessante ting.

Hvis du ønsker booke en tid, klikker du blot her.


Verified by MonsterInsights